Rondom AW- Help ons AUB..

 

Groeten uit Spanje,

Het weer is beter in het VK denk ik.. maar de dingen fleuren op, en hoe dan ook geen tijd om in de zon te liggen.. te veel te doen.

Coco (mijn vrouw en uw Chinese agent) is hier en werkt de klok rond. Gisteravond hield ze op afstand toezicht op een andere container die om 3 uur 's nachts onze tijd uit ons Chinese magazijn werd geladen. Ze jaagt eindeloos op bestellingen en verbindt via WeChat-spraakberichten met leveranciers, rederijen en ons Chinese magazijn.

Ik heb tijd doorgebracht met Toni, onze man in Spanje, om te bespreken of ons magazijn groot genoeg is en hoe lang (als we uitbreiden) voordat we moeten verhuizen.

Maar ook al is er hier zoveel te doen.. Ik ben plannen aan het maken om te reizen.. moet eigenlijk ook een vakantie (soort) in het schema proppen.. dus houd ons in de gaten voor details.

Vorige week vertelde ik je over de grote Summer-Shake-Up in het VK.. als je het gemist hebt, kun je het hier inhalen..

Graciela, onze getalenteerde ontwerper (en webmaster) hier in Spanje, was zo vriendelijk om de koptekst van deze nieuwsbrief opnieuw te ontwerpen. Vind je het leuk?

Ik wilde de slogan veranderen van "David's Travel Blog" - in News from around AW .. maar zoals gewoonlijk negeerden ze me gewoon.

Mijn punt is dat er de hele tijd dingen gebeuren overal in AW - over de hele wereld.

Bijvoorbeeld...

1. Ik maak plannen om naar India te gaan en meneer Chatterjee te bezoeken. Eerder dit jaar hebben we in hun fabriek geïnvesteerd en ik wil zien hoe het gaat. En kijken of we geen super coole milieuvriendelijke tassen en zo kunnen produceren.. ideeën graag. Meneer Chatterjee vertelt me dat het daar ruim boven de 40 graden Celsius is en ondraaglijk vochtig. Maar ze blijven werken.. en willen AW graag de beste plek maken voor jute en katoenen tassen.. Ik ben echt dol op de oversized Tie-dye katoenen tassen.. maar we hebben meer ideeën nodig om de fabriek bezig te houden. Meneer Chatterjee vraagt me elke dag of ik mijn bezoekplan heb gemaakt.2. Het marketing/software development kantoor aan het strand van Bali. Als je een regelmatige lezer bent, weet je dat we niet lang geleden een strandbar kochten en er een cool kantoor van een digitaal marketingbedrijf van maakten. Onze belangrijkste IT-tovenaar Raul, die niet ver daarvandaan in KL woont, heeft samengewerkt met Peter uit Slowakije om een ACE-team te ontwikkelen.

Ik moet echt de nieuwe leden van het team gaan ontmoeten en trouwens, Bondan en Ringo sturen me elke week een bericht.. wanneer ik kom?

3. Ik ben dit jaar niet naar Turkije geweest.. en onze lieve agent Hatice, die zo ijverig het geld heeft verdeeld dat we hebben ingezameld na de vreselijke aardbeving, wil heel graag met ons aan meer producten werken.. de wisselkoers is nu ongelooflijk. dus in theorie zou er in ieder geval een goede waarde te vinden moeten zijn. De Bamboo Socks zijn een groot succes geweest... (standaard vaderdagcadeau) en de tapijten doen het bijzonder goed op de Britse markt (allemaal uitverkocht - voorraad komt eraan).

Vreemd genoeg terwijl ik dit typ, stuurde Hatice me een bericht.. (ze moet fysieke krachten hebben) "Wanneer kom je naar Turkije, David?"

4. In AW-Aromatics.com heeft Tomas de Summer Shake Up voortgezet en de dingen gaan in een stroomversnelling.. Eigenlijk is die fabriek een goudmijn van kansen.. en ik heb het gevoel dat we al zo lang op ons achterste zitten niet echt de mogelijkheden voor u, onze klanten, zoveel mogelijk openstellen. De website is vernieuwd en er worden elke dag veel nieuwe producten vermeld.. de megatrend in wellness en huidverzorging is perfect voor onafhankelijke bedrijven om een aandeel te veroveren.. bekijk het.. we hebben uw feedback en ideeën nodig.. Een belangrijke trend is Rosemary Essential Oil als haargroeimiddel.. Ja, ik weet dat we al jaren weten dat het praktisch een oude geschiedenis is.. maar het is nu trending.. dus Tomas (die zich vreemd genoeg zorgen maakt over zijn haar) is hierin geïnteresseerd..

5. Evenzo Rodrigo op ons hoofdkantoor.. AncientWisdom.biz heeft contact gezocht om te vinden waar onze klanten naar op zoek zijn.. we hebben jouw hulp nodig om AW in de toekomst vorm te geven..

6. Nepal (meer thee en cadeauartikelen)... 7. Marokko (meer edelstenen).. 8. China..  9. Slowakije..

Een reisplan maken is niet makkelijk... haha maar ik zal jullie snel updaten..

Het is bijna Vaderdag.. en het trouwseizoen is in volle gang..

Bekijk hieronder onze producten en aanbiedingen..

Geniet van het warme weer.. waar je ook bent..

Eventuele ideeën voor wat we u hierna zouden moeten brengen. Laat het ons weten. Bedankt!!

Groeten van iedereen bij AW overal.. blijf kalm!

David
Reacties

Populaire posts van deze blog

🌞 Thee en de koningin in Slowakije 🌞

Van Kreta tot Istanbul