🌍Zoemend op Bali - David's Blog 🌍

 

Ondanks dat ik uitgeput in Bali aankwam en meer last had van jetlag dan van het tijdsverschil van 3,5 uur... was er zoveel te doen dat ik meteen aan de slag moest. De vorige keer vertelde ik je in Bali over enkele problemen waarmee we te maken hebben door een tekort aan ambachtslieden, de meeste van die problemen zijn opgelost maar er zijn er nog een paar die ik moet bezoeken en oplossingen moet vinden.. vandaag heb ik die bezoeken afgelegd. En ik kan melden.. ik denk dat we alles hebben opgelost.

Maar toen ging ik naar ons magazijn om te zien hoe het gaat.. We hebben veel nieuw personeel en Ringo en het team verhogen echt het tempo. Ik was zo onder de indruk, de plaats is bruisend, absoluut bruisend. Ambachtslieden staan zelfs in de rij met vrachtwagens om leveringen te doen.. Zondag hebben we een container te laden (en nog een volgende week) en we haasten ons om alles op tijd in te pakken.

We hebben een video gemaakt om het nieuwe personeel voor te stellen en je te laten zien hoe het werkt in het Frangipani Magazijn.


Ons nieuwe marketingkantoor aan het strand (niet ver van het magazijn) is ook bruisend.. Raul (onze IT-wizard) kwam net voor mij aan uit Kuala Lumpur en Peter (onze marketingwizard) arriveerde een dag later uit Slowakije. We moeten de volgende fase in de ontwikkeling plannen.. en geloof me, het is BRUISEND daar beneden.. Elke ochtend deze week beginnen we de dag vroeg met een ontbijtvergadering op het strand bij mijn hotel. En dan maken we dingen gebeuren.

Maar het is niet alleen hier.. het bruist nu overal.. In het Verenigd Koninkrijk, in Spanje, in ons magazijn in Slowakije.. we hebben NOOIT EERDER zoveel nieuwe voorraad tegelijk gehad.. Veel spullen van de AW Aromatics-fabriek.. uit Nepal (aangekomen in Spanje), uit India, uit China... OMG!! zoveel uit India en Nepal dat we het niet aankunnen.. Vaste lezers zullen zich onze Epische Tour door Nepal en India eerder dit jaar herinneren.. nou, dat komt allemaal nu thuis..

Tomas is momenteel in ons Spaanse kantoor en is druk bezig geweest met creatieve dingen met de nieuwe voorraad.. Rodrigo in het Verenigd Koninkrijk ook... Je kunt er een glimp van opvangen op ons nieuwe TikTok-kanaal..

In het Verenigd Koninkrijk hebben we enorme veranderingen aangebracht in onze showroom om al het nieuwe spul te herbergen.. EN JIJ BENT UITGENODIGD!! Als je kunt, kom dan gewoon langs en Katka en Rodrigo en het team zullen blij zijn om je te zien..

Bekijk hieronder al het nieuwe spul.. plus een aantal absoluut BRUISENDE AANBIEDINGEN.. Het zijn Open Dagen in de showroom en genoeg redenen om langs te komen.. zie hieronder.

Hoofd omhoog!! Het is nog maar 101 dagen tot Kerstmis.. dat lijkt een goed moment om georganiseerd te raken.. om te BRUISEN..

Veel mooie nieuwe dingen allemaal gemaakt met liefde door AW-ambachtslieden.. veel dingen zijn weer op voorraad.. allemaal om je bedrijf te helpen.... BRUISEN als een gek..

Volgende week ben ik in China.. (blijf op de hoogte voor interessante updates)

Zorg goed voor jezelf.. en heb een bruisend mooi weekend.

David


Reacties

Populaire posts van deze blog

🌞 Thee en de koningin in Slowakije 🌞

Van Kreta tot Istanbul

Rondom AW- Help ons AUB..